LA COLLA

correllops1131 Enguany l’Associació Cultural Correllops us ofereix una proposta renovada de productes al voltant de la cultura i l’espectacle. Tot treballant amb els mateixos elements; correfocs, cercavi·les, tallers…peró amb un tractament particular i propi, desde la creativitat i sense caure en els tòpics. Vos oferim una sèrie de traballs que busquen distinció entre tants d’altres, desde la seva imatge fins al seu contingut.

 Elaborem una sèrie de pressupostos accesibles a les diferents poblacions o entitats  que són capaços d’adaptar-se a les diferents necessitats.

 Correllops fa 8 anys que treballem amb el foc, la pirotècnia i les seves possibilitats. Basant-se en el ball de dimonis, un espectacle popular basat en el foc i la dansa, originari del segle XIII, al que s’incorporen elements de modernitat com la dansa contemporània, el teatre,…i d’altres interculturals com la percussió brasileira, la musica i dansa africana o la txalaparta vasca. Aportant nous elements a la cultura popular per ver-la creixer i avançar dintre d’una societat amb valors.

Deixa un comentari

Encara no hi ha cap comentari.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s